Winter in de zon? Ga naar de eilanden van Zanzibar!

Zanzibar is een groep archipels in de Indische Oceaan. Het maakt deel uit van Tanzania en bestaat uit 3 kleine eilanden: Unguja, Pemba en Mafia. Deze archipel heeft een equatoriaal klimaat, zodat de zon altijd schijnt om een droomvakantie door te brengen.

De geschiedenis van Zanzibar

De naam Zanzibar komt van de Perzische zeevaarders, het betekent het land van de zwarten. Inderdaad, Zanzibar is nog steeds een deel van Tanzania. Unguja is het hoofdeiland van de archipel, het ligt in het centrum en het herbergt de grootste stad. Pemba is ook een groot eiland, maar er is minder bewoning. Mafia-eiland is altijd een van de droombestemmingen voor vakanties geweest. De archipel van Zanzibar heeft twee soorten klimaat, het is er altijd heet en er is een regenperiode van december tot maart. Als u in de winter naar Zanzibar reist, kunt u het altijd warm hebben.

Culturele reizen

Zanzibar heeft een aantal zeer mooie toeristische plaatsen. Naast een klimaat dat altijd warm is, vinden toeristen er een beschaving als geen ander. In de winter naar Zanzibar reizen is een geweldige manier om aan de kou te ontsnappen. De tradities en culturen van Zanzibar zijn inderdaad uniek in de wereld. Er zijn een paar must-see plaatsen om te bezoeken in Zanzibar. Stone Town is het hart van de geschiedenis van Zanzibar en is de oudste stad van de archipel. U kunt nog steeds gebouwen zien die de vorm hebben van een Arabische cultuur vermengd met Afrika. Deze stad bevat nog steeds de overblijfselen van vervlogen tijden tijdens de kolonisatie en de vooroorlogse periode.

Activiteiten

De archipel van Zanzibar heeft adembenemende stranden. Inderdaad, de reis naar Zanzibar in de winter maakt het mogelijk om te genieten van een buitengewone strand. Toeristen kunnen gaan duiken om de onderwaterschatten van het eiland te ontdekken. Zanzibar heeft ook een nationaal park genaamd Jonzazi Chawka Bay. U kunt de emblematische dieren van Afrika zien. Zanzibar is gemakkelijk te bereiken, aangezien het een internationale luchthaven heeft. Er zijn ook vissersdorpjes waar u de plaatselijke traditie van het eiland kunt leren kennen. Zanzibar is een droomplek om de wintervakantie door te brengen aan het strand en onder de equatoriale zon. Het heeft veel culturele plaatsen en veel activiteiten. Maar je moet nog steeds oppassen voor zakkenrollers, want die zijn alomtegenwoordig op het eiland. Het eiland biedt een tropisch paradijs voor strandliefhebbers.

Plan du site