Ontdek de fascinerende koninklijke geschiedenis van Wenen tijdens het weekend

Wenen is de hoofdstad van de Republiek Oostenrijk. Het blijft een werkelijk ideale locatie om het hoofdkwartier van vele VN-agentschappen en internationale conferenties te huisvesten. Het is een stad geworden die leeft van internationale evenementen, congressen en toerisme. Maar hoe kun je Wenen bezoeken?

Wat te doen in Wenen?

Wenen, de voormalige hoofdstad van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk, heeft al zijn pracht en praal weten te bewaren. Een bezoek aan Wenen in Oostenrijk stelt u in staat de historische en culturele rijkdom van deze stad te ontdekken. Een weekend in Wenen doorbrengen geeft u de kans om optimaal van de schoonheid van Wenen te genieten. Inderdaad, deze stad heeft vele musea en majestueuze paleizen. Al haar historische centra staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Bezoek Wenen om alle bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken. Doe een beroep op een professional voor een goed verblijf in Wenen. U kunt waardevolle adviezen krijgen over reisroutes en de beste hotels vinden.

Een bezoek aan Wenen: de must-see plaatsen

Om Wenen en zijn bezienswaardigheden te bezoeken, is het sterk aan te bevelen om te kiezen voor rondleidingen. Tijdens uw bezoek kunt u meer te weten komen over de geschiedenis van Hitlers Wenen en de indrukwekkendste historische gebouwen van deze stad. Tijdens uw verblijf kunt u de magische plaatsen van Wenen bewonderen. Daartoe behoren het paleis Schönbrunn, het keizerlijk paleis Hofburg, het paleis Belvedere, het Museumkwartier, het Weense Prater, de Stephansdom, enz. U kunt staatsievertrekken, keizerlijke appartementen en zoologische tuinen bezoeken. U hebt ook de kans om een concert van klassieke muziek bij te wonen in zeer beroemde zalen. U kunt er de schilderijen van Monet en Van Gogh bewonderen, maar ook de collectie werken van een beroemde schilder als Klimt. Als u besloten hebt om in Wenen te blijven, vergeet dan niet om de omgeving te bezoeken.

Hoe kom je in Wenen?

Wenen ligt op twee uur vliegen van Frankrijk. Elke dag bieden verschillende goedkope luchtvaartmaatschappijen en Europese nationale luchtvaartmaatschappijen talrijke retourvluchten aan. U kunt ook landen in de hoofdstad van Slowakije om geld te besparen. Wenen ligt namelijk op 60 km van Bratislava. Vervolgens kunt u een bus of een catamaran naar Wenen nemen. Ga met een professionele gids op ontdekking in de hoofdstad van Oostenrijk. Een rondleiding stelt u in staat de geschiedenis van de monumenten en plaatsen te leren kennen. Bovendien kunt u profiteren van een gepersonaliseerde reisroute die is afgestemd op uw behoeften.

Plan du site